Rakitićeva Sevilla kod Getafea lovi Europu: Oba će zabiti

INDEX i BetPlace.net svaki dan vam donose analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Situacija u Primeri je malo zamršena jer se čak 8 klubova nalazi u razmaku od 6 bodova, što znači da svi imaju svoju računicu kako doći do igranja u Europi sljedeće sezone.

Sevilla je taman jedno mjesto ispod Osasune sa bodom manje te bi sa eventualnom pobjedom danas prestigla Osasunu te se izjednačila sa Levanteom na 6. mjestu. Getafe je pak 12, ali ako bi oni pobijedili danas imali bi isti broj bodova kao Sevilla, Bilbao i At. Madrid. Odnosno onda bi čak 6 klubova bilo u razmaku od samo 3 boda. Eto to je bilo samo da Vam dočaramo koliko je zapravo situacija zamršena trenutno, a samo je 5 kola do kraja.

Sevilla je u odličnoj seriji, pa su tako u zadnjih 5 utakmica slavili čak 4 puta, te samo jednom izgubili i to na gostovanju kod maksimalno neugodnog Bilbao-a (minimalnih 1-0). U igri se sve svodi na trojac Navas-Manu del Moral-Negredo. Tu je i vrlo bitni Reyes koji je ozlijeđen, baš kao i Kanoute. Negredo i Manu su ove sezone zabili svaki po 10 golova, dok je Navas dodao 9 asistencija. Šteta što je Rakitić pao u formi jer je nakon dolaska igrao stvarno sjajno, čak i dosta zabijao, ali ga Michel više ne vidi u početnih 11.

Getafe je već par sezona jedna vrlo solidna momčad koja je doma izrazito raspoložena te nerjetko uzima bod(ove) i podosta jačim ekipama. Okosnica ekipe su Diego Casto i Miku koji su i najbolji strijelci momčadi sa 7, odnosno 9 golova ove sezone. Tu svakako treba izdvojiti i Alexisa, desnog beka na posudbi iz Seville koji danas nema pravo nastupa. Zamijenit će ga Miguel Torres, bivši prvotimac Reala. Osim njih na golu je vrlo dobri Moya, u obrani iskusni Rodriguez, a treba spomenuti i Gavilana na kojeg ide podosta lopti.

BetPlace.net preporučuje:

U prvom dijelu sezone Sevilla je slavila s 3-0, ali Getafe je domaćinska momčad te će danas napraviti sve da dođe do pobjede. Oba daju gol nam se čini kao najbolja opcija iako se radi o ekipama koje ne zabijaju baš puno. Ipak danas je malo drugačija situacija jer obje ekipe najavljuju borbu za 5., odnosno 6. mjesto koje vode u europu sljedeće sezone, a bez golova će teško u tome uspjeti.

Pročitajte više