Ramos nakon ispadanja iz Kupa Kralja: Nedostaje nam Modrić

 Foto: Guliver Image/Getty Images

"REALU nedostaje Luka Modrić no momčad mora pobjeđivati i bez njega", izjavio je branič kraljevskog kluba Sergio Ramos nakon sinoćnjeg ispadanja iz španjolskog kupa.
 
"Modrić nam nedostaje. Nadam se da će se što prije oporaviti od ozljede i priključiti ekipi", rekao je za Hinu Sergio Ramos u miks zoni stadiona Santiago Bernabeu, nakon odigranih 2:2 s Atletico Madridom u osmini finala španjolskog kupa. Atletico je u prvoj utakmici pobijedio s 2:0 te će za tjedan dana igrati protiv Barcelone u četvrtfinalu.
 
"Moramo se svi ispričati navijačima"
 
"Svi se moramo ispričati navijačima jer ispadanje kod kuće boli", rekao je Ramos, strijelac pogotka glavom u 19. minuti kojim je izjednačio rezultat na 1:1.
 
Ramos je gol glavom zabio Atleticu i prošle godine u finalu Lige prvaka, također za 1:1, nakon kojega se otišlo u produžetke i do konačne pobjede Reala od 4:1. Pogodak je zabio nakon što je u 93. minuti Luka Modrić izveo korner.
 
"To je bilo nezaboravno. Modrić je odličan igrač, fali nam. Šteta što se ozlijedio", rekao je branič s brojem 4 na leđima.
 
Real Madrid u nedjelju u 12 sati gostuje kod Getafea, kluba iz južnog predgrađa Madrida, za kojeg igra Brazilac s hrvatskom putovnicom Sammir.
 

Pročitajte više