Razočarani Olić odlazi u SAD?

Foto: Guliver Image/Getty Images

IVICA OLIĆ u siječnju je stigao u HSV kako bi tom klubu pomogao u borbi za opstanak. Na kraju su Olić i HSV ostali u Bundesligi, a novu sezonu hrvatski reprezentativac je započeo na klupi.
 
"Razočaran sam. Naravno da mi nije zabavno na klupi", rekao je 35-godišnji Olić, koji je u prva tri kola Bundeslige odigrao 53 minute.
 
Još u svibnju su u HSV-u bili ponosni što imaju Olića
 
Krajem prošle sezone iz HSV-a su poručili da su ponosni što imaju Olića, ali sada ga trener Bruno Labbadia, koji je u klub stigao u travnju, ne vidi u prvih jedanaest. Labbadia Olića ne vidi kao prvog napadača, a ni na krilnoj poziciji gdje je HSV dobro popunjen.
 
"Ne plašim se konkurencije. Spreman sam se boriti za mjesto u momčadi, sezona je duga", govorio je Ola prije mjesec dana. 
 
Razočarani Olić otkrio da je u kontaktu s Amerikancima
 
Ipak, sada njemački mediji pišu kako je moguće da će Olić u siječanjskom prijelaznom roku otići u Sjedinjene Američke Države, gdje sezona počinje u ožujku.
 
"Dugo sam već u kontaktu sa Seattleom. U kolovozu smo obnovili kontakte, a zainteresiran je i Orlando", izjavio je Olić, koji ipak želi odraditi ugovor do kraja u HSV-u kako bi ostao u Bundesligi do Europskog prvenstva 2016. godine. Osim toga, cijela njegova obitelj uživa u Hamburgu.
 
"Svatko tko je jednom bio u Hamburgu svjestan je zašto volim ovaj grad. Ovdje je kvaliteta života jako visoka i moja obitelj se osjeća sjajno u ovom gradu", otkrio je Olić, koji je u HSV-u igrao i ranije, od 2007. do 2009. godine.
 

 
Stoke ga opet pokušao dovesti?
 
Pred kraj prijelaznog roka za Olića je bio zainteresiran Stoke, koji ga je htio dovesti i prošlog ljeta, ali je i ovaj put transfer propao. Navodno do transfera nije došlo jer je hrvatski napadač tražio preveliku plaću.
 

Pročitajte više