Real confidencial: Pogledajte koga se Mourinho odrekao zbog Modrića!

Foto: AFP

ŠPANJOLSKI El Confidencial otkriva kako je prošle godine Jose Mourinho nagovorio predsjednika Florentina Pereza da otkaže već dogovoreni posao s vlasnikom Malage, šeikom  Abdullahom Bin Nasserom Al-Thanijem.

Gazda kluba pritisnutog velikim financijskim problemaima, pristao je Perezu za 35 milijuna eura u paketu prodati dva sjajna veznjaka - Santija Cazorlu i Isca.

Međutim, Mourinho je žestoko inzistirao na Modriću umjesto na ovoj dvojici i predsjednik se povukao. Tottenhamu je na kraju platio oko 40 milijuna eura samo za Modrića, dakle prošao financijski bitno nepovoljnije i na tome može zahvaliti Mourinhu.

Cazorla je za 19 milijuna eura prešao u Arsenal, gdje briljira (po osam golova i asistencija u Premiershipu do sada), a Isco u Malagi. Ove sezone 20-godišnjak je eksplodirao i zaradio poziv u Furiju i novi ugovor s Malagom u kojem je klauzula od 35 milijuna eura.

Modrić je došao na Santiago Bernabeu, gdje ne oduševljava, a Mourinho ga sve više kritizira. Vjerojatno se pita "zašto sam Perezu pokvario posao?"

 

Pročitajte više