Real rasprodajom igrača do Balea: Pogledajte tko će napustiti Madrid ovog ljeta!

Foto: Guliver Image/Getty Images

"100 MILIJUNA eura i Gareth Bale može ići", već mjesecima poručuje Daniel Levy, predsjednik Tottenhama. Florentino Perez, čelni čovjek Reala, odustao je od cjenkanja s Levyjem i odlučio je rasprodajom nogometaša pronaći 100 milijuna eura za dovođenja Velšanina.

Gonzalo Higuain mogao bi u Madrid donijeti 40 milijuna eura. Napoli i Arsenal su spremni za Argentinca ponuditi 30 milijuna eura. Perez smatra kako bi Jose Moruinho, bivši trener Reala i novi Chelseaja, mogao nagovoriti Romana Abramovia da Perezu pošalje deset milijuna više za Higuaina.

Raul Albiol je blizu Napolija u koji je već ranije za deset milijuna eura otišao Jose Callejon. Sevilla je prodala Negreda u Manchester City, a umjesto njega bi mogla dovesti mladog Realovog napadača Alvara Moratu. Cijena - deset milijuna eura. Santiago Bernabeu mogao bi napustiti i Brazilac Kaka, nekada najbolji nogometaš svijeta.

Osim što prodaje svoje nogometaše, Real se nada i prodaji drugih. Tako Perez očekuje da će Benfica prodati Ezequiela Garaya u ovom prijelaznom roku. Portugalci od zainteresiranih kupaca traže 20 milijuna eura, a Real ima pravo na 50 posto Garayevog transfera.

Pročitajte više