Real želi Kovačića, Inter ga pušta, ali za 35 milijuna eura

Foto: Guliver Image/Getty Images

CARLO ANCELOTTI neskriveni je obožavatelj Matea Kovačića, zbog čega je Real prošlog ljeta krenuo u pregovore s Interom, koji su ubrzo prekinuti zbog visokog odštetnog zahtjeva. To je razumljivo, jer Nerrazzuri ne žele se jeftino odreći igrača kojeg su Dinamu platili 15 milijuna eura i na kojem misle graditi budućnost.

Ali, svatko ima svoju cijenu, pa tako i 20-godišnji Kovačić, na kojem bi Inter sada mogao zaraditi oko 20 milijuna eura, koliko traži od Reala za puštanje igrača s kojim inače želi potpisati novi ugovor.

Modrić je ozlijeđen, a Ancelotti ne želi da to remeti renesansu koju Real proživljava od proljeća, pa u Kovačiću vidi idealni dodatak momčadi, koji bi s vremenom, zbog svoje mladosti, postao nositelj igre i temelj nove momčadi.

Inter ima usmeni dogovor s Kovačićem oko produljenja ugovora s do 2019., po kojem bi Mateo zarađivao osjetno više nego do sada, ali mogućnost ogromne zarade njegovom prodajom u Real (a i teško da bi Kovačić ostao imun na zov s Bernabeua) tjera ih na potragu za zamjenom. Talijanski mediji pišu da je prvi na popisu Lucas Silva iz Cruzeira.
 

Pročitajte više