Realova skupa pobjeda: James i Ramos propuštaju gradski derbi, Zlatna kopačka SP-a možda i sezonu!

Foto: Guliver Image/Getty Images

REAL MADRID je u zaostaloj utakmici 16. kola Primere svladao Sevillu 2:1 na svom terenu, pobjegao je Barceloni na četiri boda, no Ancelotti je dobio i dva razloga za brigu.
 
Naime, prvo se ozlijedio Sergio Ramos, koji je igru napustio nakon devet minuta, a razlog je ozljeda mišića zbog koje će imati stanku od bar tri tjedna. Između ostalog, propustit će subotnje gostovanje Kraljeva na Vicente Calderonu.
 
Druga loša vijest, još i gora, je ozljeda Jamesa Rodrigueza. Kolumbijac je u 12. minuti zabio za vodstvo Reala, ali je u 27. morao izaći zbog bolova u stopalu. Pregledi su pokazali da je slomio kost su stopalu i predviđa se stanka od bar tri mjeseca. No, pitanje je hoće li i ako se vrati u svibnju nakon tolike stanke uopće uhvatiti formu da bude od pomoći na kraju sezone.
 
"Nakon provedenih testova na Jamesu Rodriguezu u bolnici Sanitas La Moraleja, dijagnosticiran mu je lom pete metatarzalne kosti u desnom stopalu. Igrač mora na operaciju. Uskoro ćemo objaviti više detalja", službeno je priopćenje kluba.
 
Za veliki okršaj kod gradskog rivala, u subotu u 16 sati, Ancelotti je tako ostao bez dva člana udarne postave, no dobra vijest za njega je da se u konkurenciju nakon odrađene suspenzije vraća Cristiano Ronaldo.

Pročitajte više