Rijeka trenirala u Žilini: "Znamo da će nas napasti od prve minute, ali to nam otvara prostor da brzo zabijemo"

Foto: Tea Cimas/Cropix

RIJEKA će u Žilini u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Europa lige pokušati sačuvati prednost iz prve utakmice. Prije tjedan dana izabranici Matjaža Keka slavili su 2:1 protiv Slovaka.

Benko i društvo u srijedu navečer trenirali su na stadionu u Žilini, a novinarima se obratio Kek, koji nije htio otkriti sastav s kojim će krenuti po četvrto pretkolo.

"Uvjeti su malo drugačiji nego u Rijeci, ali kako njima tako i nama. Uzvratni susret jednako je bitan kao i prva utakmica ali isto tako nam je bitna i prvenstvena utakmica koja nas očekuje u ponedjeljak. Europa sa sobom nosi izazov i prema tome se tako mora i odnositi", rekao je Kek.

Anas Sharbini, strijelac prvog gola iz prvog dvoboja, bio je optimističniji.

"Nemamo niti jedan poraz otkako smo se skupili i realno je očekivati prolaz u sljedeće pretkolo. Ovo je vrlo bitna utakmica za nas i vjerujem da nećemo izgubiti. Uvjeren sam u prolaz dalje, pokazali smo da smo bolji u prvoj utakmici", rekao je Sharbini i dodao:

"Vjerujem da ćemo imati puno prostora na terenu, napast će nas sigurno od prve minute, ali mlada je to momčad i tu mislim da mi imamo šansu brzo postići pogodak, a vjerujem da možemo čak i slaviti."

Utakmica u Žilini igra se danas od 17.30.

Pročitajte više