Rijeka zabila četiri komada Štimčevom Zadru, Armada podržala Keka

Foto: Hina

RIJEKA je u 25. kolu HNL-a na svom travnjaku sa 4:0 pobijedila Zadar.

Zadar, čiji je trener Igor Štimac imao velikih problema sa sastavom, na Kantridi je izdržao do 27. minute kada je Rijeka povela sjajnim udarcem Balaja s dvadesetak metara.

Nakon vodstva, Rijeka je u sljedećih deset minuta riješila utakmicu. U 30. minuti je krasnu akciju Balaja i Alexa majstorski završio Hristov koji je prebacio istrčalog vratara gostiju Matkovića, a šest minuta kasnije je Leovac iz voleja fantastično zabio za 3:0.

 

Kekova Rijeka je i u drugo poluvrijeme ušla ofenzivno, a četvrti gol djelo je Hristova koji je zabio nakon sjajnog proigravanja Bradarića. Do kraja susreta Rijeka je gostima pokušala zabiti i peti gol, ali nije uspjela.

Armada: Ostavite gospodina Keka na miru

Dodajmo da je Armada, navijačka skupina koja prati Rijeku, poručila "slugama mafijaškog kluba koji pljuju po treneru njihovog kluba, da ostave gospodina Keka na miru". Delegat utakmice dopustio je podizanje samo dijela poruke koji se vidi na naslovnoj fotografiji, a Rijeka je morala potpisati pristanak da će snositi sankcije ako disciplinski sudac kazni klub s Kantride zbog poruke navijača.

 Nakon utakmice Kek se zahvalio navijačima na podršci.

Pobjedom se Rijeka, drugoplasirana momčad prvenstva, približila vodećem Dinamu na dvanaest bodova. Zadar je posljednji.

 

Widget powered by WhatstheScore.com

 

Pročitajte više