Rodgers: Ne bojim se za Balotellija, gladan je golova i trofeja

Foto: Hina

ENFANT TERRIBLE talijanskog, europskog, ali i svjetskog nogometa, Mario Balotelli, u utorak je protiv Ludogoreca zabio svoj prvi gol u dresu Liverpoola, kojim je načeo mrežu bugarskog prvaka i tako otvorio put Redsima k osvajanju prva tri boda u Ligi prvaka.
 
Ipak, s Mariom treba oprezno, jer nikad se ne zna kad ga ludilo može obuzeti i toga je svjestan menadžer Liverpoola Brendan Rodgers.
 
''Mario je sjajan igrač i baš takav igrač nam treba, no jasno je da će mu trebati izvjesno vrijeme da se prilagodi i na novu ekipu i na novi grad. U sličnoj situaciju je na početku svoje avanture u Liverpoolu bio i Luis Suarez, pa je uskoro postao ljubimac navijača. Mario se upoznao s poviješću ovog kluba i dobro zna koji su sve veliki napadači igrali za Liverpool. On mora biti mudar, mora učiti, biti vrijedan i gladan uspjeha'', rekao je Rodgers te se osvrnuo na Balotellijev prvijenac u dresu Liverpoola protiv Ludogoreca:
 

''Vidi se da još nije potpuno spreman, no ja se za njega ne bojim.  S vremenom će biti sve više i golova i ne sumnjam da će pokazati sav raskoš svoga talenta. Najvažnije je da on ima volju, da želi naporno raditi i rezultati će doći. On je divan dečko'', zaključio je Rodgers.
 

Pročitajte više