Rodriguez: Došao sam u klub svojih snova osvajati trofeje

 Foto: Guliver Image/Getty Images

MISIJA predsjednika Reala, Florentina Pereza je očito na Santiago Bernabeu stvoriti novu dinastiju Galacticosa. Ronaldo je već tu, Bale također, no za konačno ostvarenje zadanog cilja trebao mu je po svaku cijenu još barem jedan kapitalac. I to onaj koji neće samo igrama u Madridu režirati show time, već koji će i marketinški biti zanimljiv. Barcelona ima Neymara, a sada Real ima Jamesa Rodrigueza.
 
Real je Monacu platio više od 80 milijuna eura za mladog Kolumbijca, koji je svijet očarao spektakularnim igrama ovog ljeta u Brazilu, a on želi opravdati ovaj transfer vrhunskim izvedbama koje će Realu donositi trofeje.
 
'' Otkako znam za sebe želio sam igrati za Real Madrid i nadam se da ću ostati u klubu dugi niz godina. Volim izazove i volim pobjeđivati. Ovdje sam da bih pobjeđivao i osvajao titule'', rekao je James za klupsku televiziju, te odgovorio na pitanje što on prije svega donosi u momčad:
 
''Golove, igru i asistencije. Ja sam samo jedna osoba na travnjaku, ali želja da pomognem je enormna. Jako sam nestrpljiv. Jedva čekam prvi dan kolovoza da se priključim treninzima momčadi. Želim napredovati iz dana u dan'' zaključio je Kolumbijac.
 
Rodriguez bi trebao debitirati u dresu Reala 12. kolovoza u utakmici UEFA-inog superkupa protiv Seville.
 

Pročitajte više