Rodriguez: Za idućeg protivnika želim Stojnića!

Foto: Fightsite

BROJNI MMA fanovi diljem regije bili su pomalo razočarani nakon što je na nedavno održanom FFC-u 4 u Zadru propao već najavljeni nastup Denisa Stojnića, bivšeg borca UFC-a.

Mnogi su se nadali da bi upravo u zadarskom Višnjiku napokon mogli vidjeti Stojnića i Maru Peraka zajedno u ringu, ali Stojnić je postavio svoje uvjete, odnosno naveo listu protivnika s kojima jedino želi u ring, a nitko od njih nije bio u tom trenutku dostupan.

"Ako želim ponovno imati borbu u UFC-u moram pobijediti Mustafu al Turka, Andrea Arlovskog “The Pit Bulla”, Jeffa Monsona ili Mirka Filipovića. Od borbe s Cro Copom definitivno ništa nema. On je tako odlučio i to je za mene završena priča. Tako su ostala trojica boraca preko kojih se mogu vratiti u najbolju svjetsku organizaciju. U stalnom sam kontaktu s Orsatom Zovkom. On zna koje protivnike želim protiv sebe i sada je do njega. Stvarno se ne želim boriti protiv nekih koji mi nisu dorasli. Želim samo borbu koja će me približiti povratku u UFC. Ništa drugo me ne zanima. Ako netko od kolega iz regije se želi boriti protiv mene, to će moći napraviti samo ako se kojim slučajem nađemo u UFC-u", rekao je Stojnić krajem travnja nakon što je otkazao svoju borbu u Zadru.

No, sad ga je na dvoboj odlučio izazvati upravo jedan bivši UFC-ov borac i to njihov nekadašnji prvak Ricco Rodriguez koji ima ugovor s FFC-om. "Denis Stojnić je protivnik kojeg želim u svom idućem nastupu u FFC-u", rekao je Ricco nakon pobjede nad Tomažom Simoničem u Osijeku na FFC-u 5.

Hoće li zaista na jesen doći do ovog okršaja, preostaje nam za vidjeti, a mi se nadamo da će se tijekom nekoliko idućih dana oglasiti i Stojnić te nam otkriti svoje mišljenje o ovoj potencijalno iznimno zanimljivoj borbi. FFC na jesen planira održati event u Sarajevu i nema sumnje kako bi ovo bila idealna glavna borba večeri.

Pročitajte više