Rodriguez nakon pobjede otkrio: Cro Cop mi je savjetovao da ga rušim

Foto: Ivana Kaurloto/Fight Channel

"NAJPRIJE bih se zahvalio divnoj publici u Makedoniji i divnim ljudima koji su me ovako dočekali. Sam izlazak, atmosfera i sve ostalo što sam doživio me dodatno motiviralo da bi ovaj meč odradio na najbolji mogući način. Zahvaljujem se i organizatorima koji nas tretiraju na najbolji mogući način. Sve je bilo fenomenalno. Makedonijo, vratit ću se vrlo brzo", poručio je oduševljeni Ricco Rodriguez nakon treće pobjede u FFC ringu.

Grk Nestoras Batzelas je stradao pod kišom neugodnih koljena na parteru, a Ricco je otrkio detalje.

"Proteklih tjedana sam trenirao s Cro Copom u Zagrebu i dobio sam teške batine. Malo sam se osjećao loše zbog toga. Moj plan je bio ostati u stojci s njim i odvesti borbu u drugu rundu, no Mirko mi je rekao da ga srušim na parter. Što? Rušiti na parter tako vrhunskog hrvača? No, nakon prvih par low kickova sam shvatio da je Cro Cop u pravu i nisam imao druge nego rušiti ga na pod. Radi se o izuzetno snažnom borcu, no zadovoljan sam kako je sve prošlo. Bio sam jako dobro spreman za ovaj meč što se mislim i vidjelo tijekom dvoboj. Volim FFC, volim Pride pravila i uživam ovdje", zaključio je Rodriguez nakon FFC-a u Skopju.

Za sada se ne zna kada bi Amerikanac sljedeći put trebao nastupiti za FFC, no očito je vrlo izvjesno da će bivši UFC-ov prvak produljiti ugovor koji je dvobojem protiv Batzelasa odradio do kraja.

Pročitajte više