Ronaldo: Prolazimo skupinu!

CRISTIANO RONALDO, najveća zvijezda portugalske reprezentacije, uvjeren je da pored Njemačke, Nizozemske i Danske njegova reprezentacija može u drugi krug natjecanja.

Ronaldo je u razgovoru za uefa.com najavio pohod na pobjedu odmah u prvoj utakmici protiv Njemačke.

"Mi želimo pobijediti u tom susretu jer želimo uspjeh na startu natjecanja. Njemačka je velika momčad, ostvarili su odlične rezultate na posljednjim velikim natjecanjima i zato ih respektiramo. Ali jednako tako, svjesni smo naše snage i sve ćemo učiniti da krenemo pobjedom. Imamo sve što je potrebno jednoj momčadi da dobije takvu utakmicu i treba nam samo smirenost i sve će biti dobro. Vjerujem da ova momčad ima lijepu budućnost. Uz kvalitetne igrače imamo i jako dobrog izbornika pa moramo stremiti nečem velikom", najavio je Ronaldo i dodao da je svjestan koliko je jaka skupina B.

"Znamo da smo u najtežoj skupini, ali mi to ne možemo promijeniti i zato ne vrijedi kukati. Trebamo biti spremni za svaku utakmicu i onda će stvari doći na svoje. Portugal će odraditi dobar posao i igrati četvrtfinale. Ne drži nas se za favorite, a to je dobro. Moji suigrači i ja osjećat ćemo manji pritisak", konstatirao je Portugalac.

Pročitajte više