Ronaldo i Di Maria potopili Kopenhagen, blijedi United remizirao kod Šahtara

Foto: Guliver Images/Getty Images

ODIGRANA su tek dva kola Lige prvaka, a Cristiano Ronaldo već ima pet postignutih golova na svom kontu. Nakon što je zabio hat-trick protiv Galatasaraya, Ronaldo je pronašao novu žrtvu - Kopenhagen. Real je slavio protiv danske momčadi s visokih 4:0, a po dva pogotka postigli su ranije opjevani Ronaldo i Angel Di Marija.

Što se tiče Luke Modrića, hrvatski veznjak igrao je do 67. minute kada ga je zamijenio Isco, a valja napomenuti kako je Modrić u 40. minuti spasio Real od primanja pogotka pri vodstvu od 1:0. Kako bilo, Real je sa šest bodova vodeća momčad skupine B, dok ga na drugom mjestu sa četiri boda manje prati neuvjerljivi Juventus, koji je remizirao u okršaju protiv Galatasaraya (2:2).

Mancini debitirao remijem protiv Juventusa

Predvođeni novim trenerom Robertom Mancinijem, Turci su šokirali Staru damu u 36. minuti preko Drogbe. Galatasaray je dugo odbijao napade Juvea, ali je pokleknuo u 78. minuti kada je Vidal iz penala poravnao rezultat. Deset minuta kasnije, Juve je poveo preko Quagliarelle. Iako je pobjeda bila blizu, Galatasaray je odmah odgovorio preko Buluta, koji je golom u 88. minuti postavio konačnih 2:2.

Eduardo na klupi, Srna odigrao 90 minuta


Darijo Srna odigrao je svih 90 minuta u remiju protiv Manchester Uniteda. Momčad Davida Moyesa povela je ranoj fazi utakmice. Fellaini je u 18. minuti preciznom loptom pronašao Welbecka, koji je s deset metara kaznio veliku pogrešku zadnje linije ukrajinske momčadi.

United je pao u nastavku igre te je dopustio domaćinu da stvara prilika, a iz jedne takve u 76. minuti Ukrajinci su izjednačili rezultat. Taison je preciznim udarcem s deset metara probušio vratara Uniteda, Davida de Geu.

Benfica naletjela na Ibrakadabru

Od ostalih susreta, PSG je slavio protiv Benfice 3:0, a prvo ime utakmice bio je Zlatan Ibrahimović koji je postigao dva pogotka, dok se među strijelce upisao i Marquinhos.

Napadač Olympiakosa Konstantinos Mitroglou s tri pogotka torpedirao je slabašni Anderlecht, dok je Bayer u sudačkoj nadoknadi uzeo sva tri boda protiv Real Sociedada. Utakmica je završila 2:1 za njemački sastav.

CSKA na krilima Tošića svladao Plzen

CSKA je slavio protiv Plzena rezultatom 3:2. U uzbudljivoj utakmici gosti su prvi poveli u 4. minuti preko Františeka Rajtorala, koji je preciznim udarcem pospremio jedan odbijanac u kaznenom prostoru CSKA.

Međutim, domaćin je uspio izjednačiti u 19. minuti preko Tošića, a Honda je samo pet minuta kasnije zabio za vodstvo 2:1. Rusi su u 78. minuti zahvaljujući autogolu Reznika poveli s visokih 3:1, a Bakoš je u prvoj minuti sudačke nadoknade zabio za konačnih 3:2. 

Pročitajte više