Ronda Rousey ne planira se boriti s muškarcima: "Pobijedila bih sve u bantam kategoriji"

Foto: Fightsite

RONDA ROUSEY ekspresno je prošlog vikenda riješila još jednu prepreku u MMA karijeri i obranila naslov UFC prvakinje u bantam kategoriji.

Cat Zingano izdržala je točno 12.83 sekunde u oktogonu s Rondom Rousey. Bila je to još jedna potvrda da prvakinja trenutno nema pravu konkurenciju i pitanje je kada će je i tko uspjeti skinuti s trona. Predsjednik UFC-a Dana White je nakon tog meča u šali rekao da će je prebaciti u mušku konkurenciju dok je UFC-ov komentator Joe Rogan izjavio da bi Ronda pobijedila polovicu muških bantamaša. Na tu je temu na ESPN SportsCenteru ponešto rekla i prvakinja.

"Nikad nisam rekla da ne mogu nekog pobijediti jer ne želim sama sebi stvarati ograničenja. Dakle, kad bismo govorili o mogućnostima i koga bih mogla pobijediti onda mogu reći da bi ih pobijedila sve. Ne možete reći da bih imala nula posto šansi da pobijedim bilo koga na svijetu i ja to nikad neću reći. Teoretski svakog mogu pobijediti.", izjavila je Rousey.

O silnim pričama o borbi s nekim muškarcem Ronda je još dodala.

"Sve to uistinu ne smatram ozbiljnim. No, doživljavam kao kompliment činjenicu da se o tome uopće razmišlja."

Nakon što je brzinski riješila Zingano normalno je da se vode svakojake priče, a Rousey je iz jednostavnog razloga sretna da joj borbe traju što kraće.

"Želim pobijediti maksimalno učinkovito s minimalnim naporom. Ljudi zaboravljaju da ću imati više borbi ako su one kraće. Mislim da tako produžavam svoju karijeru."

Pročitajte više