Rukometaši Zagreba i Poreča igraju za Slavoniju: "Zajedno možemo pomoći!"

Foto: Hina

BROJNI sportaši i navijači uključili su se u humanitarni akciju za pomoć stradalom stanovništvu u Slavoniji. Među njima su i rukometaši. Naime, Zagreb je na svojoj službenoj stranici objavio priopćenje putem kojeg pozivaju sve ljubitelje rukometa da se uključe u akciju prikupljanja donacija.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Poštovani ljubitelji rukometa,

zadovoljstvo nam je pozvati vas na utakmicu 08. kola Lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske u kojoj u petak, 23. svibnja s početkom u 18.00 sati u Kutiji šibica rukometni klub Croatia osiguranje Zagreb dočekuje rukometni klub Poreč.

Spomenuta utakmica biti će humanitarnog karaktera, te vas stoga pozivamo da pokažete veliko rukometno srce i svojim donacijama pomognete prikupiti što više:
- konzervirane hrane spremne za jelo (paštete, naresci u konzervama, trajno mlijeko, pahuljice…), ulja, brašna, soli, šećera, tjestenina…..
- dječje hrane i potrepština (kašice, mlijeko za dohranu, pelene, vlažne maramice, kozmetika)
- donje rublje, čarape, pokrivači, posteljina
- higijenske potrepštine i sl.

Rukometni klub Croatia osiguranje Zagreb kupiti će isti iznos skupljenih potrepština, te sve zajedno u najkraćem mogućem roku dostaviti na područja pogođena poplavama.

Rukometaši Croatia osiguranje Zagreba već drugu sezonu zaredom svojim vjernim navijačima daju besplatne ulaznice, ali ovoga ih puta pozivaju da umjesto ulaznicu u Kutiju šibica ponesu mlijeko, vodu ili neku drugu od gore navedenih namirnica i potrepština kako bi se pomoglo onima kojima je to u ovome trenutku najpotrebnije.

Zajedno možemo učiniti razliku i skupljanjem najosnovnijih potrepština barem malo pomoći stanovnicima poplavljenih područja u Slavoniji.

Vidimo se u petak u Kutiji!

Pročitajte više