Ruski mediji: Tri gola u prvom poluvremenu su bila previše za Hrvatsku

HOKEJ i nogomet sportovi su koji dominiraju naslovnicama ruskih medija. Euro u futsalu, pobjeda njihove reperezentacije nad Hrvatskom 4:2 i odlazak u polufinale dobili su malo prostora na zadnjim stranicama.

"Dok je za Ruse polufinale uobičajena stvar (igrali su na pet od posljednjih sedam turnira), za Hrvate je to najveći uspjeh dosad. Što ne čudi", navodi Oblastnaya Gazeta i napominje da je brazilski vratar Gustavo krivac za oba gola koja su Rusi primili:

"Marinović je u nastavku zabio dva gola i igra je dobila sasvim drugo lice. Hrvatska je pet minuta prije kraja zamijenila vratara s petim igračem i kod 4:2 je dva puta pogodila vratnicu."

Ria Novosti napominju da je gol Prudnikova u prvih 60 sekundi odlučio utakmicu.

"Tri gola u prvom poluvrmenu pokazala su se kao previše za domaćine koji su u završnici bili blizu preokreta", piše u tekstu i napoimenj se kako je Rusija 1999. osvojila Euro u Grenadi nakon što je na penale svladala Španjolsku, ali da su od iste momčadi izubili u finalu 1996. i 2005.

VZ.ru prenosi riječi ruskog izbornika Skorovića da je atmosfera bila sjajna, da navijači razumiju futsal i nisu pljeskali samo svojoj reprezentaciji.

Pročitajte više