Sada je i "službeno": Pokrajac je noćas favorit!

DVOBOJ Pokrajca i Magalhaesa ipak je krajem ovog tjedna također uvršten u veliki broj svjetskih kladionica, a ono što nas je ugodno iznenadilo je da su svi postavili našeg borca kao priličnog favorita!

U Hrvatskoj se vode velike rasprave hoće li Igor Pokrajac noćas stići do svoje četvrte pobjede u nizu ili će Vinny Magalhaes slaviti u svom povratničkom meču u UFC. Većina Hrvata očekivano vjeruju u Pokijevo slavlje, ali mnogo njih istovremeno ipak napominje kako mu neće biti nimalo lako i duboko se nadaju da će biti što manje akcije u parteru.

No, čini se da naša vjera u Pokrajca nije samo zbog navijačkog raspoloženja, da je hrvatski borac popriličan favorit potvrdile su i brojne svjetske kladionice koje su njihov meč također krajem ovog tjedna uvrstile u svoju ponudu.

Koeficijent na pobjedu Pokrajca tako se kreće od 1.53 do 1.66, a za one koji vjeruju u Brazilca spomenimo kako je koeficijent na njegovu pobjedu u rangu od 2.37 do 2.50.

Postoji još nekoliko zanimljivih opcija na koje se možete u slučaju ovog meča kladiti, pa je tako koeficijent na pobjedu Pokrajca sudačkom odlukom 4.00, a na pobjedu Magalhaesa sudačkom odlukom 7.00.

Ako vjerujete da će meč biti fantastičan, možda nije ni loša ponuda od 25.00 da će upravo ova borba biti proglašena najboljom noćas.

Pročitajte više