Samouvjereni Moyes nakon pobjede nad Aston Villom: Dajte nam Bayern, želimo u finale Lige prvaka!

Foto: Guliver Images/Getty Images

MENADŽER Uniteda David Moyes dobio je krila nakon pobjede nad Aston Villom. Manchester je pobijedio s uvjerljivih 4:1, a Moyes je nakon utakmice iskoristio priliku te je najavio prvi dvoboj protiv Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka. United u utorak od 20:45 sati na Old Traffordu dočekuje aktualne europske prvake koje predvodi Mario Mandžukić.

"Jedva čekam utakmicu protiv Bayerna, da dokažemo što možemo u četvrtfinalu Lige prvaka. Bio bih zadovoljan da nam je netko rekao da ćemo igrati u četvrtfinalu Lige prvaka, ali sada kada smo ovdje želimo u polufinale, a onda i u finale. Naravno, nešto se pita i Bayern, koji je vrhunska momčad. Međutim, dajte nam taj težak izazov, nikome nije lako igrati na Old Traffordu!", samouvjereno će Moyes, kojem nije zasmetalo zrakoplov, koji je tijekom utakmice protiv Aston Ville na nebu vukao poruku: "Pogrešna osoba – Moyes odlazi".

"Oni imaju svako pravo biti nezadovoljni, ali moram priznati da je danas publika bila odlična. Navijači nas podržavaju gdje god dođemo, osjećam njihovu podršku", poručio je Moyes.

Pročitajte više