Sandi Šola više nije predsjednik SEHA lige, ali ostaje na čelu hrvatskog rukometa!

Foto: SEHA

SANDI ŠOLA, predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, podnio je ostavku na mjesto prvog čovjeka SEHA lige. Novi predsjednik bit će izabran na izvanrednoj skupštini u subotu.

Šola je jučer priveden zbog sumnje u izvlačenje novca iz Karlovačke banke te mu je određen jednomjesečni pritvor.

Regionalna rukometna liga stigla je do Final Four turnira koji je danas počeo u Skopju. Zbog izbijanja afere, Šola se morao vratiti u Zagreb iz Makedonije gdje je trebao finalizirati nekoliko milijuna eura vrijednu suradnju SEHA lige i ruskog giganta Gazproma.

"Iako je do posljednjeg trenutka sudjelovao u pripremi završnog turnira SEHA lige u Skopju i rješavao detalje ugovora s Gazpromom, nakon povratka u Hrvatsku i odluke istražnog suda o pritvoru, predsjednik SEHA lige, Sandi Šola, predao je mandat Skupštini SEHA-e iz moralnih razloga i zahvalio svim savezima, klubovima i partnerima na dosadašnjoj suradnji. Na sutrašnjoj skupštini SEHA lige u Skopju, izabrati će se novi predsjednik", izvijestili su iz SEHA lige.

Sandi Šola nije podnio ostavku na mjesto predsjednika Hrvatskog rukometnog saveza te nastavlja i dalje biti jedini čovjek iznad Zorana Gobca. 

Pročitajte više