Sandro Nicević potpisao za Cibonu

Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

SANDRO NICEVIĆ novi je igrač Cibone! Aktualni hrvatski prvak doveo je novog igrača nakon što su ove zime mnogi pobjegli iz plavog jata.

Prošlog tjedna prve je nastupe za Cibonu upisao Jerel Blessingame, a nakon poraza u regionalnoj ligi, doveli su i bivšeg reprezentativca Sandra Nicevića.

36-godišnji centar drugi put u svojoj karijeri nosit će dres Cibone, prvi put je "pod Tornjem" igrao od 1995. do 2001., a kasnije predstavljao Le Mans, AEK, Unicaju, Bešiktaš, Benetton i Montegrenaro, kojeg je napustio prošlog ljeta.

"Iz Cibone sam otišao prije 12 godina i otad više nisam igrao u Hrvatskoj. Brzo smo se dogovorili. Njima je trebao centar nakon što su ih dva visoka igrača, Hamilton i Zubčić, napustila, a ja sam tražio klub u kojem ću nastaviti karijeru", rekao je Nicević

Za Cibonu je potpisao na samo mjesec dana, kako bi pomogao u ključnom trenutku sezone, uoči završnice Kupa Krešimira Ćosića.

I Mario Kasun trebao bi uskoro biti predstavljen, no on zbog ozljede neće biti spreman za borbu za prvi trofej u novoj godini.

Pročitajte više