Sassuolo produžio agoniju Intera, Brozović ušao s klupe u drugom dijelu

Foto: Screenshot

MARCELO BROZOVIĆ debitirao je za Inter. U susretu 21. kola Serije A protiv Sassuola Brozović je ušao u igru u 70. minuti umjesto Vidića, dok je njegov klub gubio 2:0.

Šime Vrsaljko kod domaćina i Mateo Kovačić kod gostiju igrali su od prve minute. Sassuolo je u vodstvo doveo Zaza lijepim pogotkom iz okreta u 17. minuti, dok je na 2:0. sjajnim udarcem s 15-ak metara iskosa povisio Sansone u 29 minuti.

U drugom dijelu domaćini su se malo povukli, Inter je bio nešto opasniji, pogotovo su pojačali pritisak nakon ulaska drugog hrvatskog reprezentativca u svoj vezni red.

U 76. je Brozović ubačajem s desne strane pred gol protivnika izbacio Dodu u čistu priliku, no vratar je obranio njegov udarac glavom.

Malo nade za Inter pojavilo se u 83. minuti, kad je Icardi smanjio zaostatka, a par minuta kasnije nervozni Sansone je dobio žuti karon.

Međutim, umjesto iznenađenja stigla je potvrda pobjede Sassuola, Odonkor je srušio Zazu u kaznenom prostoru i zaradio drugi žuti karton, a s bijele točke precizan je bio Berardi.

Sassuolo se tako probio na osmu poziciju s 28 bodova, dok je Inter 12. sa 26 osvojenih bodova.

 

Pročitajte više