Šator na Maksimiru, Hrvatska konačno rasprodana

Foto: Index 

POD zapadnom tribinom Maksimira osvanuo je šator, a poruku je poslala i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Sve je, dakle, spremno za predstavu hrvatske reprezentacije koja bi na stadionu Dinama konačno trebala igrati pred popunjenim gledalištem. Do 16 sati u petak za susret s Norveškom prodano je više od 18 tisuća ulaznica, potvrdio je HNS.

Kapacitet stadiona smanjen je suspenzijom gornjih etaža sjeverne i zapadne tribine zbog nereda u Milanu. U prodaju je pušteno nešto više od 25 tisuća ulaznica, a HNS se nada će prodati i onu posljednju.

Na posljednjoj press konferenciji pred utakmicu izbornik Niko Kovač navijačima je poručio da se ponašaju odgovorno, jer "tako se moraju ponašati svi koji predstavljaju svoju zemlju". Posjetio ih je da su to razmišljanja i hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.  Ona utakmicu neće pratiti iz svečane lože, već sa zapadne tribine.

 

Navijači hrvatske reprezentacije okupljeni oko udruge Uvijek vjerni pozvali su gledatelje da se suzdrže od pirotehnike kako Hrvatska ne bi ostala bez Eura. 

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: 

 

Kamp ili crkve? Dajte svoj glas u Indexovoj anketi.

Posted by Index Sport on 27. ožujka 2015

 

 

Pročitajte više