Scolari se prisjetio drame: Neymar je rekao Marcelu da ne osjeća noge

Foto: Guliver Images/Getty Images

BRAZILSKA reprezentacija prolazi kroz teško razdoblje. Iako su domaćini Svjetskog prvenstva pobjedom nad Kolumbijom izborili svoje mjesto u polufinalu, Luiz Felipe Scolari ne može više računati na Neymara koji zbog ozljede leđa mora mirovati više od mjesec dana.

> Marcelu umro djed, Neymarova zamjena Willian zbog ozljede upitan za polufinale

Podsjećamo, Neymara je u četvrtfinalnom dvoboju koljenom u leđa udario Kolumbijac Juan Camilo Zuniga, a najveća brazilska zvijezda nepomično je ostala ležati na travnjaku. Scolari je prepričao kako se odvijala prava drama u tom trenutku.


"Marcelo je kleknuo pokraj njega i pitao ga kako se osjeća. Neymar mu je rekao da ne osjeća noge. Marcelo je odmah zvao liječnika, ali liječnici nisu smjeli ući na teren jer nisu imali dopuštenje suca. Bio je to veliki šok za nas", rekao je Scolari.

Tko će zamijeniti Neymara?

Liječnik brazilske reprezentacije Jose Luiz Runco potvrdio je kako Neymarova karijera nije ugrožena i da bi se Brazilac kroz mjesec dana trebao vratiti nogometu. I dok je on u fazi oporavka, Brazilce čeka izuzetno težak posao jer im na putu do finala stoji sigurno najteži protivnik do sad - Njemačka. Scolari ima samo dva dana da pronađe rješenje za sve svoje probleme. Očekuje se da će Dante uskočiti umjesto suspendiranog kapetana Thiaga Silve, a Neymarova prva zamjena Willian jučer se ozlijedio na treningu tako da bi protiv Elfa trebali startati Bernard ili Hernanes.
 

Pročitajte više