Šešumu se vraća vid: "Zbog nečije gluposti sam propustio utakmicu života"

ŽARKO ŠEŠUM, srpski rukometni reprezentativac, osvrnuo se još jednom na incident koji se dogodio na nedavno završenom Europskom prvenstvu tijekom utakmice s Hrvatskom.

Tijekom polufinalnog susreta u BeoAreni netko od domaćih navijača gađao je Slavka Golužu i Ivana Balića, a pogodio Šešuma, koji i dalje nije siguran koji mu je predmet doletio u oko.

> Pogledajte najljepše golove rukometnog Eura: Balićev gol Sloveniji na četvrtom mjestu

Vuković ogorčen: Ostali smo bez zlata zbog srpskog idiota

"Ne znam ni sam je li u pitanju bio novčić ili upaljač. Uopće se ne sjećam nemile scene, drugi su mi pričali da je nešto zvecnulo na terenu i da sam se držao za oko. Katastrofa. Naučili smo se nositi sa sportskim ozljedama, ali ja i dalje ne mogu vjerovati da sam zbog nečije gluposti propustio utakmicu života", rekao je Šešum za "Večernje novosti".

Nekoliko dana Šešum je morao provesti u bolnici, ali finale nije želio gledati na televiziji.

"Hvala liječnicima koji su me pitali što bih želio. Znam da nije uobičajeno da puštaju pacijente tijekom liječenja, ali morao sam otići u Arenu na nekoliko sati. Razumjeli su me. Morao sam barem primiti medalju".

Srebro je odmah naslonio na ozlijeđeno oko.

"Izašao sam na postolje s pomiješanim osjećajima. Bio sam i tužan i zadovoljan. Najgore mi je bilo gledati kako gubimo. Ne znam bi li bilo išta drugačije da sam igrao, ali sigurno nam je nedostajao svjež igrač".

"Valjda ćemo opet biti u prilici popeti se na balkon ispred Skupštine. Nisam bio na dočeku, ali čuo sam da su mi skandirali ime. Trudit ćemo se osvojiti novu medalju, možda i ja doživim ovacije 20 000 ljudi", rekao je Šešum kojemu se polako vraća vid te dodaje kako vjeruje da će s okom ubrzo biti sve u redu.

Pročitajte više