Sevillin heroj s Kantride: "Važno je da smo prvi"

Foto:Getty Images/Guliver Image

 RIJEKA je bila na korak do najveće senzacije ovog kola Europa lige, ali Sevilla se sa Kantride vraća neporažena zahvaljujući veznjaku koji je lani uz Ivana Rakitića nosio Andalužane do europskog trofeja.

M`Bia je u sudačkoj nadoknadi na Kantridi zabio za 2:2 i veliki bod Sevilline desetorice, koje su igrači Matjaža Keka do posljednjeg trenutka držali u šaci.

"Cijela ekipa se jako mučila, utakmica je bila teška, kao i teren. Prvi smo u skupini i to je najvažnije za mene, klub i navijače", rekao je M`Bia nakon utakmice.

Aleix Vidal je dodao: "Bod je na kraju dobar. Osim što smo na vrhu skupine, pokazali smo hrabrost i vratili se s desetoricom. Rijeka je pobijedila u 22 od 25 domaćih utakmica, i očekivali smo težak posao, no mislim da smo do isključenja bili bolji. Stvorili smo više prilika, ali moramo biti sretni s bodom. Demonstrirali smo srčanost i pokazali da nikada ne odustajemo".

Nadovezao se Coke: "Bili smo umorni, trošili smo se puno s igračem manje i imali smo sreće da smo zabili u 91. minuti. Pokazali smo da igramo sa srcem". 

> Rijeka u sudačkoj nadoknadi i s igračem više ispustila povijesnu pobjedu protiv Seville

> Kek je morao tješiti igrače: Strahovito sam ponosan! Nitko se ne može sramiti ovoga

 > Tuga u Rijeci nakon remija s prvacima: "Kakvi smo mi Hrvati pehisti..."

Pročitajte više