Shearer: Za lakat koji je Neymar uvalio Modriću svaki drugi igrač dobio bi crveni karton!

Foto: BBC

OSUDE ne prestaju. Nogometni autoriteti u Europi ne mogu se načuditi predstavi koju je izveo japanski sudac na otvaranju SP-a. Štoviše, srame ga se i njegovi sunarodnjaci u Japanu.

Buknule su mreže, opljačkana Hrvatska postala je trend na Twitteru, a bijes su na tipkovnici iskalili i mnogi nogometaši, poput Mladena Petrića i Joea Bartona. 

U Njemačkoj se Yuichiju Nishimuri ne može načuditi umirovljeni sudac Urs Meier, a posebno su žestoki komentatori s Otoka. Sinoć smo vam još za trajanja utakmice prenosili komentare vodećih lica BBC-a, zgroženih zbog lošeg suđenja, ali i impresioniranih hrabrom igrom Hrvatske.

"Na presici Scolariju nitko nije postavio nijedno pitanje o Hrvatskoj. Ušli su potpuno podcijenjeni u ovu utakmicu, a držali su Brazil u šahu", BBC je napisao nakon pogotka Hrvatske za vodstvo.

U drugom dijelu, nestao je pritisak Brazila, ali u petu brzinu ubacio je Nishimura. Gary Lineker, legendarni napadač Engleske, na Twitteru je ironično nabacio:

"Tijesna borba za titulu igrača utakmice: sudac ili Neymar? Domaćin ima pravo na jednu odluku pomoći, Brazil je svoju iskoristio vrlo rano. Sviđa mi se ovaj novi sprej koji suci koriste za linije. Što mislite, bi li djelovalo na Blatteru?"

Još jedna napadačka legenda s Otoka, Alan Shearer, poručio je da penala Lovrena na Fredu nije bilo.

"Ako je to penal, imali bismo ih deset po utakmici. To nije bio penal. Također, zbog lakta koji je Neymar uputio Modriću, svaki drugi igrač dobio bi crveni karton" 

>>> Kronologija krađe Yuichija Nishimure

>>> Zbog Nishimure su se razbijali i restorani 

Pročitajte više