Shogun nakon nokauta u pola minute: Razmislit ću o svojoj budućnosti

Foto: Fightsite

POPULARNI Brazilac Mauricio Shogun Rua u posljednjih deset mečeva je doživio čak šest poraza. Mnogi mu u posljednje vrijeme savjetuju da bi mogao razmisliti o završetku borilačke karijere, a čini se da je to sad nešto što bi Shougn zaista i mogao napraviti.

Na to ga je, naravno, potaknuo, ovog vikenda Ovince St. Preux koji ga je nokautirao nakon samo pola minute bore u prvoj rundi.

"Nikad nije lijepo gubiti. Kad su u pitanju borci moje kilaže svaki udarac koji pogodi stvarno i boli, ali ja ću preživjeti ovaj poraz i razgovarati sa svojom ekipom o budućnosti. Zaista me je čisto pogodio i bio je to stvarno nokaut", priznao je Rua.

"Ja sam prilično dobar u kontra udarcima i stvarno sam dobro reagirao u tom trenutku. Znao sam da će on pokušati izvršiti pritisak na mene. Proučio sam njegove prethodne mečeve i točno sam znao što radi u kojem trenutku. Sve što sam očekivao od njega to se i dogodilo i zato sam ga čekao na kontra udarac koji ga je čisto pogodio", rekao je o borbi St. Preux.

Kako su njegove kolege reagirale na nokaut za koji je St. Preuxu trebalo samo nekoliko desetaka sekundi u prvoj rundi, pročitajte u nastavku:

Derek Brunson:

"O Bože..."

Max Holloway:

"Ostao sam bez riječi!"

Eddie Gordon:

"Ovo je jedini način da pobijediš Brazilca u Brazilu."

Tyrone Spong:

"Ovo je bilo brzo..."

Alpetekin Ozkilic:

"Vauuuu. OSP je prava stvar. On nije čovjek. Ovo je bio savršen udarac."

Yancy Medeiros:

"Shogun je jedna od legendi ovog sporta koja je imala mnogo ratova u Prideu. Poštujem ga jako."

Cole Miller:

"Samo glupani govore da OSP pobjeđuje zbog brzine i atleticizma. Ovo je bio odličan udarac, savršeno tajmiran i pogođen. Za ovo treba puno rada."

Fabio Maldonado:

"Nikada nisam bježao od izaziva. Mislio sam da ćeš tražiti nekog bolje rangiranog od mene. Nema problema OSP, prihvaćam izazov."

Pročitajte više