Simonič: Bit će krvi u Osijeku, dat ću sve od sebe da pobijedim Rodrigueza

Foto: Fightsite

NAKON brojnih otkaza boraca sa svih strane Europe koji su se trebali boriti na FFC-u 5 u Osijeku protiv Rodrigueza, na kraju je meč odlučio prihvatiti slovenski borac Tomaž Simonič.

Radi se o borcu koji radi i K-1 i MMA mečeve, a borbu protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Ricca Rodrigueza prihvatio jer je svjestan da takva prilika ne dolazi baš često u karijeri.

"Nastupio sam prošli vikend u Sloveniji, ali pošto nemam nikakvih ozljeda nakon borbe, bit ću potpuno spreman za Osijek. Kad mi je ponuđena borba protiv njega nisam se previše dvoumio, ipak je čast ući u ring s protivnikom kao što je Ricco", rekao je Tomaž.

"Poznat mi je on već dulje vrijeme, nisam uopće očekivao da ću ikad imati priliku boriti se protiv njega, a ja svoju šansu u toj borbi vidim prvenstveno na nogama. Nije tajna da imam puno veće iskustvo u kick boksu, tako da ću pokušati što dulje forsirati stojku. Ricco je neugodan na parteru, ali nije baš ni da sam ja potpuni početnik na podu."

"Mogu svima poručiti da ću pružiti svoj maksimum kako bih pobijedio, vjerujem da će meč biti odličan, a jedno je sigurno - bit će krvi, a onda neka pobijedi bolji", izjavio je Simonič u razgovoru za Fight Site.

Pročitajte više