Škoti su nabrijani: "Ako smo pobijedili Groningen, onda možemo i Rijeku"

Foto: Guliver Images/Getty Images

ABERDEEN misli ozbiljno. Škoti se već danima nabrijavaju za nadolazeći okršaj s Rijekom u 2. pretkolu Europa lige. Smatraju kako je Rijeka favorit, ali sigurni su da će, ako ništa drugo, zagorčati život Keku i ekipi. Ono što bi trebalo zabrinuti Keka jest to da njihove prijetnje nisu pucanj u prazno. Aberdeen je prošle godine iznenadio favorizirani Groningen, preko kojeg su izborili dvoboj s Real Sociedadom.

"Rijeka je sjajna momčad. Snažni su, imaju barem osmoricu reprezentativaca u prvoj postavi, odlični su. Međutim, mi smo već bili u takvoj poziciji. Igrali smo protiv snažnog Groningena prošle godine i uspjeli smo ih pobijediti", poručio je pomoćni trener Aberdeena, Tony Docherty.

"Razmišljamo pozitivno, želimo ponoviti uspjeh od prošle godine. Protiv Groningena smo pokazali što možemo i koje su naše mogućnosti, a isto tako ušutkali smo one koji nisu vjerovali da možemo izbaciti jednu takvu ekipu. Mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Protiv Rijeke nas čeka težak posao, ali vjerujemo da možemo pobijediti", zaključio je Docherty.

Prva utakmica igra se 16. srpnja na Kantridi, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Škotskoj.

Pročitajte više