Soldado saznao da ne ide na Euro: "Sjebano! Ali neka Španjolska opet pobijedi!"

ROBERTO SOLDADO otpao je s popisa španjolskih reprezentativaca koje će izbornik Vicente del Bosque voditi na Europsko prvenstvo.

Umjesto Soldada (i također otpisanog Adriana) Del Bosque će u Poljsku i Ukrajinu voditi četvoricu napadača Fernanda Torresa, Alvara Negreda, Fernanda Llorentea i Pedra.

Soldado je ove sezone za Valenciju odigrao 50 utakmica u svim natjecanjima zabivši 27 golova (17 u Primeri, 5 u Ligi prvaka, 2 u Europa ligi i 3 u Kupu Kralja). No odlična forma nije mu bila dovoljna da prođe žestoku konkurenciju koja vlada u napadu svjetski i europskih prvaka.

Zato je Valencijin napadač na Twitteru izrazio razočaranje ovakvom odlukom izbornika, ali ipak poželio sreću svojim suigračima.

"Na kraju nisam dobio poziv. U ovom sjebanom trenutku ipak želim svojim prijateljima da još jednom osvoje Europsko prvenstvo. Zaslužuju sve najbolje. Hvala svima na podršci", poručio je Soldado koji je skupio tek tri nastupa za "furiju" dok je za mlađe kategorije označen kao velika nada odradio pedesetak utakmica.

Pročitajte više