Špaco: Idem doma buljiti u zid i razmisliti o svemu

Foto: Hina

HAJDUK je u 27. kolu Prve HNL na Poljudu poražen od Splita s 2:1, a Stanko Poklepović je nakon susreta krivnju za ovakav ishod prebacio na sebe.
 
>Drugi poraz Hajduka u nizu, Split preokretom slavio na Poljudu
 
"Ne prihvaćam ovo ni kao slučaj ni kao nesreću"
 
"Split je znao pobijediti, a mi ne. Nismo realizirali neke stvari koje smo trebali, a primili smo golove kakve smo primili. Ne prihvaćam to kao slučaj ni nesreću. Krivi smo sami što se to događa, vidjet ćemo u nastavku natjecanja hoće li biti bolje", rekao je Špaco poslije drugog vezanog poraza.
 
"Nama se slična priča ponavlja protiv Zagreba, Lokomotive, Dinama i danas, momčad je davala dovoljno svoje snage, ali mi od otpadnih lopti primamo golove", istaknuo je, a nije želio komentirati jesu li priče oko njegovog nasljednika na klupi Hajduka poljuljale atmosferu u momčadi.
 
"Suci nemaju osjećaja za igru"
 
"Preuzimam odgovornost na sebe. Na poluvremenu sam trebao staviti beton. Iako sam imao plan, ja to nisam napravio. Imali smo 1:0, trebao sam se braniti, a nisam i zato snosim odgovornost", jasno je istaknuo, ali i dao svoje mišljenje o današnjoj izvedbi Bruna Marića.
 
"Suci nemaju osjećaja za igru. Ne mogu govoriti da su oni krivi nego nemaju osjećaja za igru. Igrači su strašno žalosni zbog toga."
 
Na kraju je, pak, u svom stilu poručio: "Ja ću sad poći doma, buljit ću u zid i razmisliti o svemu skupa."
 
 
 
 
 
 
 

Pročitajte više