Spahija pred početak sezone: "Ne treba nam alibi, moramo početi pobjeđivati"

Foto: Hina

CIBONA u subotu protiv Radničkog u Draženovom domu otvara novu sezonu regionalne ABA lige. Iako 'Vukovi' još uvijek nisu uigrani, trener Neven Spahija poručuje: Ovo je važna utakmica...

> 13. izdanje regionalne košarkaške lige: Mogu li klubovi stopama reprezentacije?

''Čeka nas ozbiljan protivnik, meni i ekipi ne treba alibi, ali treba biti iskren i reći da mi nismo u najboljem mogućem stanju i da nam treba vremena. S druge strane, treba početi pobjeđivati što je prije moguće. Pogotovo svaka izgubljena utakmica na domaćem terenu je dvostruki minus'', rekao je Spahija te naglasio kako unatoč malo vremena za uigravanje, očekuje da će momčad dobro reagirati.

''Mislim da smo na najboljem putu da poklopimo tu kemiju momčadi koja bi nam dala snagu da se borimo da sa svakim, počevši s Radničkim. Očekujem jednu zaista tešku utakmicu i bez obzira u kakvom smo stanju, nadam se pobjedi'', poručio je Spahija.

Na pitanje može li poraz protiv Cedevite u Kupu Dražena Petrovića na otvaranju sezone utjecati na stanje u momčadi, Spahija smatra kako je bolje da se to dogodilo na početku.

''Tako da mislim da ovakav jedan poraz mora biti opomena i motiv za dalje, nikako depresija. Mislim da je prerana faza da bi došli u situaciju da nas nešto deprimira. Problem je kad imate dug vremenski period i kad se nalazite u takvoj situaciji. Međutim, smatram da će nas utakmice činiti boljima'', zaključio je Spahija.

Utakmica Cibone i Radničkog u Draženovom domu igra se sutra s početkom u 17 sati.

Pročitajte više