Spektakl: Revanš Andersona i Weidmana na UFC-u 168!

Foto: Fightsite

DANA WHITE prije nekoliko je dana najavio da će prvom mogućom prilikom otputovati u Los Angeles kako bi posjetio Andersona Silvu te licem u lice razgovarao s njim o revanšu protiv Chrisa Weidmana koji mu je uzeo titulu prvaka u glavnom meču večeri UFC-a 162.

Predsjednik UFC-a nije predugo čekao, odmah se bacio na posao i dogovaranje borbe za koju je Anderson nakon poraza u oktogonu rekao kako se neće dogoditi te kako ga više ne zanima titula prvaka UFC-a. No, čini se da je White bio još jednom prilično uvjerljiv te je u subotu kasno navečer po našem vremenu službeno objavljena informacija kako će se revanš ipak održati.

Baš kao što se nagađalo proteklih dana, Anderson i Chris ući će ponovno zajedno u oktogon na UFC-u 168 koji se održava 28. prosinca u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu, pa će stoga Ronda Rousey i Miesha Tate biti prebačene u sunaslovnu borbu. Bit će to jedan od rijetkih evenata u posljednje vrijeme koji će imati dva meča za titulu.

Nema nikakve dvojbe da će se raditi o jednom od najiščekivanijih borbi godine te kako će ovaj event samo od prodaje PPV-a donijeti desetke milijuna dolara prihoda najboljoj MMA organizaciji na svijetu.

Posljednjih tjedan dana bilo je također mnogo priča da je prva borba između Silve i Weidmana namještena, pojavila su se razna nagađanja u javnosti, čak i da je Anderson prodao titulu za 23 milijuna dolara, no White je sve one koji sumnjaju u regularnost borbe nazvao najvećim idiotima na svijetu.

Pročitajte više