Split remizirao s Bešiktašem, Belle oduševio Bilića

Foto: Hina

SPLIT je na pripremama u Turskoj odigrao prijateljsku utakmicu protiv Bešiktaša kojeg vodi Slaven Bilić. Završilo je 2:2.

Bešiktaš je poveo u 18. minuti neobranjivim udarcem Torea s dvadesetak metara. Split je izjednačio u 67. minuti nakon sjajne akcije Bellea i Bilića koji je pogodio mrežu turskog velikana.

Za potpuni preokret zabio je Vidović na asistenciju Kvesića, a remi Bešiktašu donio je u posljednjoj minuti Demirci lijepim golom.

"Split je odlična momčad. Mi jesmo kvalitetniji, ali ne toliko da olako možemo ući u utakmicu jer se tada gubi razlika. Mogli smo otići na 2:0, ali dogodio se preokret. Split je puno bolji bio u zadnjih pola sata nego u prvih 60 minuta", rekao je nakon utakmice u Beleku Bilić.

Je li ga netko posebno oduševio?

"Belle je dobar, živ, ja volim takve igrače. Takvi nama fale. Pohvalio sam Kouassija nakon utakmice u Splitu, a sada za Bellea mogu reći da je tip igrača koji prave razliku, maltretiraju beka. No, nije samo on, ima tu još pravih igrača, a tu su i moji reprezentativci, Dujmović i Bilić, s kojim sam zajedno igrao još u Hajduku protiv Dunaferra."

 

Index sport zbog vas je i na Facebooku. Imamo više od 141 milijun razloga da i dalje budemo odgovorni i beskompromisni. Slobodno kritizirajte i hvalite, ali prije svega - podijelite s nama ono što smatrate bitnim, jer ništa nas ne pokreće bolje od velikih vijesti. Čekamo vas na našoj Facebook stranici.

Pročitajte više