Spongov menadžer: Meč protiv Peraka je čista izmišljotina!

Foto: Fightsite

ODUŠEVLJEN priredbom i sretan zbog pobjede - upravo se tako osjeća Hedsy Gerges nakon slavlja protiv jednog od najboljih kick boksera svijeta na FFC06 priredbi u Poreču. U kratkom razgovoru s njegovim menadžerom Ramonom Daalderom smo se osvrnuli na dvoboj protiv Pavela Zhuravleva koji smo pratili prošlog petka.

Daalder je za Fight Site otkrio da se Gerges nikada u karijeri nije ovako dobro osjećao i da juriša na sam vrh svjetske kick boksing scene nakon što je promijenio tim koji stoji iza njega.

"Final Fight izgleda sjajno - produkcijski, organizacijski i u borilačkom smislu. Oduševljen sam", poručio je Daalder i dodao:

"Isto tako je oduševljen i Hesdy Gerges koji ima samo riječi hvale o Hrvatskoj i organizaciji. Mogu vam već sada potvrditi da će se Hesdy opet i to vrlo skoro boriti na FFC-u."

Iskoristili smo ovako jedinstvenu priliku da Ramona pitamo i o njegovoj drugoj velikoj zvijezdi koju ima u svojoj "ergeli". Radi se o svjetskom "super-staru" i jednom od najpopularnijih kick boksača današnjice - Tyronu Spongu.

Ovih dana se u hrvatskim medijima pojavila informacija da bi se Tyrone Spong trebao boriti protiv hrvatskog borca Mare Peraka u dvoboju prema MMA pravilima...To je dosta uzburkalo borilačku javnost. Je li taj meč na pomolu?

"Iskreno govoreći prvi put čujem za tako nešto. Nitko me nije kontaktirao za dvoboj Spong vs. Perak, a onda znate i odgovor na pitanje hoće li se meč dogoditi. Radi se o čistoj izmišljotini i nečijoj bujnoj mašti. Za Sponga imam druge planove", zaključuje Spongov menadžer.

O kakvim se planovima radi Daalder nije htio otkrivati...

Pročitajte više