Srbiji se ne piše dobro: Francuzima se vratio Omeyer!

Foto: Guliver Images/Getty Images

FRANCUSKA rukometna reprezentacija večeras od 20:15 sati igra posljednju utakmicu u skupini, a protivnik im je aktualni viceprvak Europe - Srbija!

Pred izabranicima Vladana Matić težak je posao, koji je nekoliko sati uoči utakmice postao još teži. Francuski izbornik Claude Onesta na popis je uvrstio prvog vratara Thierryja Omeyera, koji zbog ozljede nije nastupio u prve dvije utakmice u skupini C. Inače, Onesta je sačuvao jedno mjesto za iskusnog vratara, odnosno prve dvije utakmice igrao je samo s 15 igrača na popisu.

Srbija, pak, mora pobijediti olimpijske prvake kako bi se plasirala u drugi krug turnira, dok u slučaju poraza europski doprvaci polažu sve nade u Rusiju koja mora pobijediti ili barem remizirati s Poljskom.
 

Index sport zbog vas je i na Facebooku. Imamo više od 141 milijun razloga da i dalje budemo odgovorni i beskompromisni. Slobodno kritizirajte i hvalite, ali prije svega - podijelite s nama ono što smatrate bitnim, jer ništa nas ne pokreće bolje od velikih vijesti. Čekamo vas na našoj Facebook stranici.

Pročitajte više