Štrlek postao tata i razbio Nijemce: "Ja sam već dva dana predobre volje"

Foto: Index

JEDINA pozitivna vijest ovdje u Dohi nakon poraza Hrvatske od Poljske bila je ta da je Manuel Štrlek postao otac. Na utakmici protiv Njemačke bilo je vidljivo na igračima da su još uvijek potreseni od poraza u četvrtfinalu, a samo je Štrlek na teren zakoračio kao da je prvak svijeta. Uostalom, tako je i igrao. Postigao je osam golova!

> Hrvatska slomila Njemačku i izborila kvalifikacije za Igre u Riju

> Goluža: Pobijedilo je srce, htijenje i zalaganje

> Alilović zaustavio Nijemce: Bilo je teško doći u dvoranu

U miks zoni bio je nasmijan, raspoložen za šalu, a na njemu se vidi da je spreman za povratak kući. Tko bi mu zamjerio kada ga u Zagrebu čekaju supruga i kćer.

"To je nešto posebno...predobar osjećaj! Takvo uzbuđenje nikada nisam osjetio. Ja sam već dva dana predobre volje i jedva čekam da sutra dobijemo i da odem kući", rekao je Štrlek.

"Pokazali smo da smo jaki u glavama"

Hrvatska je napokon odigrala pravu utakmicu.

"Sve je ulazilo, sve je išlo po planu i tako je trebalo biti protiv Poljaka. Međutim, što njihovom zaslugom, a što našom nije se dogodilo. Najvažnije je da smo pokazali da smo jaki u glavama i da imamo tu kvalitetu. Pokazali smo da je naše mjesto uvijek u borbi za medalje, a sada je najvažnije da smo izborili kvalifikacije za Igre u Riju", za kraj će Štrlek.
 

 

Pročitajte više