Super Mario prvi strijelac Bundeslige: Mandžo s dva gola potopio Mainz!

Foto: AFP

MARIO MANDŽUKIĆ opet je priredio fantastičnu predstavu u dresu Bayerna i zabio dva gola na gostovanju kod Mainza.

U 20. kolu Bundeslige Bavarci su na pragu velike pobjede. Thomas Muller je načeo Mainz u 41. minuti, a Mandžukić je u 50. i 57. zabio za 3:0.

Hrvatski je napadač s nova dva gola došao do ukupno 14 u 18 prvenstvenih utakmica ove sezone čime je ponovo postao prvi strijelac Bundeslige. U Kupu je dodao još tri gola.

 

 

 Perišiću i Oliću samo bod s Augsburgom

Ivan Perišić od prve se minute našao u sastavu Wolfsburga koji je na svom terenu izvukao razočaravajućih 1:1 s Augsburgom.

"Vukovi su poveli golom Nalda u 23. minuti, a Moravek je izjednačio samo dvije minute kasnije i do kraja su mreže mirovale. Wolfsburg je na 13. mjestu, a Augsburg s dvije pobjede u borbi za opstanak.

Ivica Olić ušao je u 67. minuti umjesto Dosta.
 

 
Bastos debitirao golom u porazu Schalkea


Michael Bastos debitirao je pogotkom u dresu Schalkea, ali domaći su u Gelsenkirchenu iznenađujuće poraženi od Fürtha s 2:1. Remi se činio kao veliki rezultat za goste, ali u sudačkoj nadoknadi ukazao se Nikola Đurđić i zabio za sva tri boda!

Bastos, koji je stigao na posudbu iz Lyona do kraja sezone, zabio je u 47. minuti za 1:0, a Klaus u 52. izjednačio.
 

 
Fortuni se posrećilo u Düsseldorfu gdje su sa 3:1 porazili Stuttgart. Kruse je već u 10. minuti šokirao goste, a u 37. im zabio i drugi gol. Gentner je nakon sat vremena igre smanjio, ali Fink u 76. osigurao mirnu završnicu domaćima.

Hoffenheim je s 2:1 svladao Freiburg, iako su gosti već u 4. minuti poveli golom Krusea. Već u 10. je 20-godišnji njemački napadač Volland izjednačio, a u 26. minuti donio pobjedu.

Pročitajte više