"Super Mario" spasio Bayern: Mandžukić golčinom srušio Frankfurt!

Foto: Guliver Images/Getty Images

BAYERN je u 2. kolu Bundeslige slavio na gostovanju kod Frankfurta s 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Mario Mandžukić. Hrvatski napadač poentirao je u 13. minuti dvoboja, a to mu je ujedno i drugi gol u dosadašnjem dijelu prvenstva. Podsjećamo, Mandžo je u 1. kolu zabio i Borussiji Mönchengladbach.

Pep Guardiola poslao je protiv Frankfurta momčad u sastavu: Neuer, Dante, Alaba, Boateng, Lahm, Schweinsteiger, Kroos, Ribery, Shaqiri, Müller i Mandžukić. Bavarci su do pogotka stigli u 13. minuti nakon brze akcije. Thomas Müller ubacio je s desne strane u kazneni prostor na 11 metara gdje se fantastično snašao Mandžukić, koji je iz voleja pogodio mrežu domaćina. U nastavku igre Bayern je prijetio sa svih strana, ali Bavarci nisu uspjeli postići novi pogodak.

Nova sramota HSV-a


Od ostalih utakmica, Wolfsburg je deklasirao Schalke sa 4:0. Ivan Perišić odigrao je svih 90 minuta za "vukove", dok je Ivica Olić zamijenjen u 81. minuti.

HSV je na domaćem terenu doživio debakl protiv Hoffenheima, koji je slavio s ogromnih 5:1. Milan Badelj započeo je utakmicu u prvoj postavi, ali je zamijenjen u 63. minuti. Zanimljivo, HSV je primio četiri komada u drugom poluvremenu.

Werder je minimalnom pobjedom protiv Augsburga upisao drugu pobjedu u prvenstvu, a Mainz je slavio na gostovanju kod Freiburga s 2:1.

Pročitajte više