Svjetske naslovnice: Frustrirani PSG i vrijeme za europske prvake

Foto: Screenshot

KAO i svakog dana, Index vam donosi pregled najvažnijih sportskih događaja sa naslovnica širom svijeta.
 
Francuske medije okupira remi PSG-a i Chelsea u prvom susretu osmine finala. "Frustrirajuće", naslov je L'Equipea, koji se odnosi na izostanak pobjede Parižana unatoč velikom broju prilika i upućenih udaraca na gol Bluesa.
 
Englezi tvrde da je Mourinho i dalje u formi, uz malo sreće izvukao je povoljan rezultat s gostovanja i u nešto boljoj situaciji dočekuje londonski uzvrat.
 
Španjolci se, pak, okreću današnjim utakmicama Lige prvaka, kad u bitku za četvrtfinale kreće branitelj naslova Real Madrid. "Vrijeme za prvake", piše AS, dok Marca kritizira posljednja izdanja Kraljeva pred susret protiv Schalkea u Gelsenkirchenu. Mundo Deportivo se, pak, bavi napretkom Barce pod palicom Luisa Enriquea.
 
Portugalcima je u prvom planu današnji okršaj Basela i Porta u osmini finala, ujedno je to velika prilika za portugalskog predstavnika da izbori četvrtfinale.
 
U Italiji se i dalje bave aferom oko predsjednika Lazija Lotita i njegovog kontaktiranja sudaca, dok Corriere dello Sport donosi veliki naslov: "Pogba, Juve te ne zaslužuje."

Pročitajte više