Svjetske naslovnice: Junački PSG i Mourinhovo "euro smeće"

Foto: Screenshot

KAO i svakog dana, Index vam donosi pregled naslovnica sportskih medija diljem svijeta.
 
PSG-ovo izbacivanje Chelseaja priča je dana diljem svijeta, a pogotovo u Francuskoj. Tamošnji L'Equipe na naslovnici donosi Thiaga Silvu, strijelca ključnog gola, uz veliki naslov "Junački".
 
Englezi, pak, oplakuju ispadanje Bluesa, slika nemoćnog Courtoisa kod udarca Thiaga Silve zauzima naslovnicu Daily Expressa, uz izjavu Mourinha: "Izgubili smo glavu."
 
"Euro smeće", naslov je koji donosi Mirror Sport, uz dodatak da su igrači obje momčadi učinili sucu posao nemogućim. Sun Sport na naslovnici je istaknuo: "Plavo ubojstvo".
 
Talijani se bave današnjim iskušenjima svojih klubova u osmini finala Europa lige, Gazzetta želi maksimalna četiri kluba u četvrtfinalu, a Corriere dello Sport najavljuje okršaj Fiorentine i Rome uz naslov "Euro derbi".
 
U Španjolskoj dominira kriza Reala. "Zajednička krivnja", naslov je koji donosi As, temeljem rezultata ankete provedene među svojim čitateljima, a katalonski Mundo Deportivo povezuje krizu Reala s krizom Cristiana Ronalda. Ističe se i izjava Pepea: "Mi nismo momčad."
 
Nijemci, naravno, slave Bayern i uvjerljivo izdanje protiv Šahtara. "Sad je Bayern favorit", naslov je koji donosi Kicker, a odnosi se na izglede za osvajanje Lige prvaka.
 
Turci, pak, najavljuju današnji ogled u Europa ligi Club Bruggea i Bešiktaša, Bilićeva momčad jedini je preostali turski adut u europskim natjecanjima.

Pročitajte više