Svjetske naslovnice: Juve konačno među zvijezdama

Foto: Screenshot

KAO i svakog dana, Index vam donosi pregled naslovnica sportskih medija diljem svijeta.
 
Španjolski mediji naklonjeni Madridu u prvi plan donose rasplet gradskog četvrtfinalnog okršaja. Identična slika Chicharita dominira naslovnicama Marce i Asa, Meksikanac je apsolutni hit dana na Pirenejima.
 
Barceloni naklonjeni mediji u prvi plan guraju iduću stepenicu natjecanja. "Infartkno polufinale", naslov je Sporta, dok se Mundo Deportivo bavi odličnom izvedbom Inieste protiv PSG-a, pa upravo on zauzima mjesto na naslovnici.
 
Talijani slave Juventus, nakon nekog vremena opet imaju predstavnika u polufinalu. "Juve među zvijezdama" i "Velika među velikanima", naslovi su Corriere dello Sporta i Gazzette.
 
Englezi guraju Ivanovića prema Bayernu
 
Francuzi se bave istom utakmicom, ali iz drugačijeg kuta. "Stara dama izbacila Monaco", naslov je L'Equipea.
 
U Njemačkoj još traju odjeci veličanstvene pobjede Bayerna nad Portom. "Veliki show", naslov je Kickera. Bavarci su i na naslovnici engleskog Daily Expressa, koji tvrdi "Bayern želi Ivanovića".
 
U Portugalu su već zaboravili na debakl Porta, a najavljuje se veliki derbi za vikend, koji bi mogao odlučiti prvenstvo. Benfica dočekuje Porto, a Quaresma poručuje: "Želimo osvojiti nešto ove godine" i "Motivacija pobjeđuje umor".

Pročitajte više