Svjetske naslovnice: "Napoleone" i "Simuliranjem do ostanka u ligi"

Foto: Screenshot

KAO i svakog dana, Index vam donosi pregled naslovnica sportskih medija diljem svijeta.
 
Talijani slave Napoli, koji je s 4:1 protutnjao Wolfsburgom i zapravo osigurao polufinale Europa lige. "Napoleone!" glasi upečatljiv naslov Gazzette dello Sport, dok Corriere dello Sport piše: "Velika stvar".
 
Tuttosport se uobičajeno bavi Juveom, a traži se zamjena za Teveza u Juventusu. Na naslovnici kao moguće kandidate ovaj talijanski list donosi Cavanija, Higuaina, Falcaa i Dybalu.
 
Španjolska Marca donosi na naslovnici Isca, uz natpis "razjareni". As se bavi pitanjem nasljednika Carla Ancelottija, piše se kako su narasle šanse Lopeteguiju, a spominju se još Zidane, Michel, Löw, Klopp i Benitez.
 
Sport donosi na naslovnicu Barcinog junaka Suareza, uz njegovu izjavu "Radim od svoje 11. godine", dok Mundo Deportivo Katalonce nakon uvjerljivog slavlja u Parizu vidi kao favorite Lige prvaka.
 
Francuzi najavljuju večerašnji ogled Nantesa i Marseillea, dok u Portugalu još odjekuje velika pobjeda Porta nad Bayernom. Junak Quaresma poručuje: "Promijenio sam svoj nogomet".
 
U Engleskoj je u prvom planu velika borba Burnleya za ostankom u Premier ligi, uz kontroverznu izjavu njihovog trenera kako se igrači trebaju poslužiti simuliranjem kako bi uspjeli izbjeći ispadanje u niži rang. "Simuliranjem do preživljavanja" naslov je Daily Expressa.

Pročitajte više