Svjetske naslovnice: Sudar titana u Torinu

Foto: Screenshot

KAO i svakog dana, Index vam donosi pregled naslovnica sportskih medija diljem svijeta.

S naslovnica gotovo svih svjetskih relevantnih sportskih tiskovina ''vrište'' najave i analize večerašnjeg spektakularnog polufinala Lige prvaka između Juventusa i Reala koje će se igrati u Torinu.
 
Marca na naslovnici donosi zagrljene Ronalda i Balea, što jasno sugerira kome navijači Reala najviše vjeruju.
 
Marca piše da je taj dvojac sposoban u Torinu probiti čvrstu talijansku 4-4-2 formaciju i Real posve približiti Berlinu i velikom finalu.
 
Također, Marca piše da će Ancelotti pokušati s Ramosom kao zadnjim veznim nadomjestiti izostanak ključnog igrača u sredini terena, Luku Modrića.
 
Gazetta dello Sport u prvi plan gura Teveza i Ronalda, igrače koji svojim golovima mogu donijeti prevagu.
 
Većina talijanskih medija punu pozornost posvetila je ''sudaru titana'' da stadionu Juventusa i gotovo je nemoguće pronaći list u Italiji koji je piše panegirike ''Staroj dami''.
 
Naravno, svi oni ističu kako je Real veliki favorit, no kako fantastična kemija u svlačionici Juvea može pobijediti svakog protivnika.
 
El Mundo Deportivo također je veliku pozornost posvetio meču u Torinu, no kako je ipak riječ o katalonskom listu, više prostora dano je sutrašnjoj utakmici između Barcelone i Bayerna.
 
El Mundo piše kako je to finale prije finale, a napominje da će biti zanimljivo vidjeti kako će igrati Messi protiv Pepa Guardiole, trenera koji ga je ''stvorio''.
 
Njemački Bild također je punu pozornost posvetio sutrašnjem meču, a Lea Messija navodi se kao najveću opasnost po planove Pepa Guardiole.
 

Pročitajte više