Talijani tvrde: Milan želi Modrića i Di Mariju!

Foto: Screenshot; corrieredellosport.it

PREMA pisanju Corriere dello Sport, predsjednik Reala Florentino Perez i dopredsjednik Milana Adriano Galliani večeras će (srijeda) održati sastanak u Amsterdamu, a tema razgovora bit će - transferi. Gallianija, navodno, zanimaju šestorica igrača Reala, a to su Diego Lopez, Pepe, Modrić, Xabi Alonso, Kaka i Di Maria.

"Adriano Galliani ne želi propustiti ovu priliku. Odlazak Mourinha znači da će i njegovi "učenici", koje je forsirao ove sezone, također otići iz Madrida", stoji u tekstu.

Talijani tvrde da se Mourinhov eksperiment s Diegom Lopezom nije isplatio te da će se sljedeće sezone ljubimac navijača i ikona kluba Iker Casillas vratiti među vratnice. Mourinho je "otkrio" Varanea, dok je Pepe grijao klupu, i sada je sasvim jasno da za Portugalca više nema mjesta u Realu. 

Također, "legiji protjeranih" mogao bi se pridružiti i Xabi Alonso, koji ima važeći ugovor do kraja iduće sezone, ali s 32 godine na leđima više nije zanimljiv "kraljevima".

Slučaj Modrić: Sve ovisi o novom treneru

Talijanska verzija Eurosporta podsjeća "da glavni favorit za preuzimanje klupe Reala, Carlo Ancelotti, želi povesti sa sobom mladog Verrattija ili veterana Pirla (ili obojicu)", a to bi ujedno značilo samo jedno - Perez mora prodati Modrića. Corriere dello Sport nadodaje da je Gallianijev glavni cilj dovesti Modrića i Di Mariju, dok će Kaka navodno završiti kod Ibrahimovića u Parizu.

Pročitajte više