Talijani uvjereni u pobjedu: "Hrvatska ima tri boda, ali nije u prednosti"

U TALIJANSKOM taboru uvjereni su da će u četvrtak svladati Hrvatsku i tako stići na milimetar od prolaska skupine. Predsjednik saveza Giancarlo Abete uvjeren je u pobjedu odigraju li Azzuri kao jučer u remiju sa Španjolskom.

"Utakmica s Hrvatskom će biti ključna. Ako ponovimo našu igru imamo 80 šanse proći dalje. Moramo nastaviti kako smo igrali protiv Španjolske. Primjećujem samopouzdanje u momčadi", rekao je "talijanski Marković", prenosi ANSA.

Demetrio Albertini, nekadašnji Milanov as, a danas dopredsjednik saveza slično razmišlja.

"Bila je dobra utakmica i zaslužili smo bod. Mislim da smo i mi i oni ovim učinili korak prema proboju dalje. Hrvatska ima tri boda i veliku pobjedu, ali mislim da zbog toga nije u prednosti. Mi imamo s njima iduću utakmicu i stvar se može promijeniti. U našu korist", rekao je Albertini.

Utakmicu je komentirao i Luciano Moggi, čovjek koji je osuđen za namještanje utakmica zbog čega je Juventus svojedobno izbačen u drugu ligu.

"Inteligentno smo odgovorili na španjolski nogomet. No, korist od toga ćemo imati samo ako svladamo Hrvatsku", rekao je Moggi koji će se žaliti Europskom sudu u Strasbourgu na odluku o doživotnom izgonu iz nogometa.

Pročitajte više