Tko ima ljepši osmjeh: Šuker ili Platini?

Foto: HNS/Sportsfile; "Najvažniji je ovaj osmjeh", poznata je Šukerova uzrečica

PRVI ČOVJEK hrvatskog nogometa Davor Šuker u Pragu je odradio svoju prvu sjednicu Izvršnog odbora UEFA-e. Nakon sastanka družio se s predsjednikom UEFA-e Michelom Platinijem, koji mu je uručio prigodnu značku namijenjenu članovima Izvršnog odbora.

Šuker je u IO UEFA-e ušao na posljednjim izborima krajem ožujka, zajedno s još šestoricom nogometnih dužnosnika. No, pitanje je hoće li Šuker još dugo zadržati na poziciji koju je lovio od povratka u hrvatski nogomet.

> Brend afera

Šukerovu vladavinu potresa nekoliko afera, od kojih je posljednja o povezanosti s braćom Šapina najzvučnija. UEFA je stala iza Šukera, ali poručila da će reagirati ukoliko se sumnje njemačkih medija pokažu istinitima. UEFA-ina Disciplinska komisija će za 15 dana odlučiti i o kazni za Hrvatsku zbog svastike na Poljudu tijekom utakmice s Italijom.

Sudeći prema fotografiji objavljenoj na stranici Hrvatskog nogometnog saveza, Šuker i dalje uživa veliku podršku Michela Platinija, koji je spremno, uz širok osmjeh, pozirao sa svojim prijateljem i novim suradnikom. "Osmjeh sve govori, najvažniji je ovaj osmjeh", rekao bi Šuker.

Hoće li se smijati i nakon 16. srpnja?

Pročitajte više