Tomićev Real će izgubiti u Baskiji

INDEX i BetPlace.net svaki dan vam donose analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Na Uskrsnji ponedjeljak se igra veliki okršaj u ACB ligi, dvoboj trećeg i drugog na ljestvici, Caje protiv Reala. Veliki trojac se odvojio od ostatka a ova je utakmica idealna prilika da Caja dođe samo na korak od Reala u borbi za 2. mjesto na kraju regularne sezone.

Caja je u prošlom kolu tijesno poražena od Alicantea, općenito njihova igra u gostima ove sezone je poprilično loša, doma su pak jako dobri i bilježe tek 2 poraza u cijeloj sezoni, od Manrese i Pamese. I moćna Barca je pala u Baskiji. Danas se otvara nova spektakularna Buesa Arena koja prima 15 tisuća ljudi, svoj debi će napokon imati Noccioni (za kojeg se očekivalo da će igrati već protiv Alicantea no na kraju nije zaigrao), no još uvijek je van stroja San Emeterio.

S druge strane je Real, ekipa koja bez obzira na sve ne oduševljava ove godine, više se očekivalo prije svega u Euroligi. U prvenstvu guraju dosta dobro iako trenutno nisu u seriji dobrih utakmica, zadnja 2 gostovanja su poraženi od Bruese i Pamese. U prošlom kolu su doma dobili Unicaju u smiješnoj utakmici na 115 poena, najbolji je bio Begić a kada on igra glavu ulogu u ekipi, onda znate da stvari nisu dobre. Svaka čast njemu na zalaganju ali kad je u pitanju produkcija poena, on je tu dosta limitiran. Tomić je pak odličan napadački ali je defenzivno jedna rupa. Sve u svemu, po nama Real je ove godine posložen dosta ofenzivno i tako i igra ali nekakvu konstantu nemaju, to znači da mogu dobiti praktički svakoga (kao što su iznenadili recimo Barcelonu u finalu kupa) no isto tako su skloni kiksevima. Za danas im je out prvi šuter Jaycee Carroll što će se zasigurno osjetiti.

ACB liga je dosta domaćinska, Caja je kvalitetna ekipa, možda tek blago ispod Reala po kvaliteti. Nocioni bi trebao dostojno zamjeniti San Emeteria, Teletović obožava ovakve utakmice, atmosfera će biti izrazito nabrijana u novoj dvorani, Carroll će nedostajati gostima. To je nekakva suma sumarum za današnju utakmicu. Real je u prvoj međusobnoj utakmici slavio sa 84-73, imaju 2 pobjede prednosti u odnosu na Caju, dakle čak i u slučaju poraza manjeg od 11 razlike imaju dosta komfornu situaciju u borbi za drugo mjesto (nakon ove utakmice je još 6 kola do kraja, oba tima gostuju još u Barceloni)

BetPlace.net preporučuje:

Dojma smo da će Caja imati više motiva od Reala u večerašnjoj utakmici, i inače su to podjednake ekipe, izostanak Carrolla je popriličan minus za goste. Real je izgubio zadnja 2 gostovanja od slabijih ekipa od Caje, Caja odlična doma cijele sezone. Po nama večeras bodovi ostaju u Baskiji.

Pročitajte više